Arian Stoetzer

Ik ben een freelance Motion Graphics vormgever en illustrator. Mijn grootste liefde binnen deze vakgebieden is Photoshop.

Verder gebruik ik o.a. After Effects, Illustrator, Cinema 4D, Premiere en Flash. Tevens heb ik me verdiept in Game Maker en Spine2D.

 

Een greep uit mijn producten: Logo's, boekomslagen, tijdschrift-illustraties, videogame graphics, mode-visuals en nog veel meer. Naast 2D werk heb ik ervaring met Motion Graphics en 3D modeling.


Waar kom ik vandaan?

Na op school vooral in tekenen geïnteresseerd te zijn, ben ik verschillende studies gaan volgen om mijn creatief talent te ontwikkelen. Zo heb ik Industrieel Ontwerpen en een lerarenopleiding Tekenen uitgeprobeerd. Deze studies waren het net niet en bij beide haakte ik al snel af.

 

De volgende twee studies hadden meer succes: Ik ben geslaagd als Grafisch vormgever. Ook ben ik nu Bachelor in de audiovisuele kunsten.

Sindsdien probeer ik m'n draai te vinden als ontwerper en illustrator. Na de studies heb ik een aantal jaren gewerkt als freelancer.

 

Waar wil ik naartoe?

Naast mijn freelance klussen kijk ik momenteel uit naar vast werk, voor meer financiële stabiliteit. Er zijn een paar richtingen die ik in zou kunnen gaan, die mij allen interesseren en die ik verder wil verkennen:

 

Beeldbewerken

Fulltime spelen met Photoshop! Foto's perfect afwerken lijkt me heerlijk, er is altijd wel weer een nieuwe truc of uitdaging te vinden.

Motion Graphics

After Effects en 3D animatie zijn spannend en afwisselend en sluiten ook nog eens aan bij mijn filmdiploma.

Videogame Graphics

Gewoon een ZEER interessante sector! Videogames zijn al heel lang een passie van me.

 

 

CV op aanvraag.